Okul Müdürü Sahra Köksal'ın Yarıyıl Tatili Mesajı

Saygıdeğer Öğretmenlerim;

            Beyazıt Ford Otosan ilkokulu olarak; hep beraber yoğun bir çalışma temposu içinde sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sağlamak adına verdiğiniz emekler ve dönem boyunca göstermiş olduğunuz özverili gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyor; keyifli ve sağlıklı bir tatil dönemi geçirmenizi temenni ediyorum.

Sevgili Öğrencilerim;

            Sizler, Ülkemizin geleceğisiniz Bizler, siz olduğunuz süresince her zaman varız. 1. Dönem boyunca sergilediğiniz performansın ve çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alınca notları gelişmeniz gereken veya üstün olduğunuz yanlarınız olarak görüp 2. Döneme için; öğrendiğiniz bilgilerin üstüne tatilde yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Sizlerden tatilde öncelikle dinlenmenizi, dinlenirken bol bol güzel kitaplar okumanızı istiyor ve hepinize iyi tatiller diliyorum. 

Kıymetli Velilerim;

 

            Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeliyiz. Unutmamalıyız ki karne tek başına başarı göstergesi değildir. Çocuğunuza, onu suçlamadan eksiklerin nereden geldiğini tespit ederek yaklaşınız. Her bireyin başarılı olabileceği alanlar bulunduğunu ve bunların keşfedilebileceğini çocuğunuza anlatınız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetiştirmeleri hepimizin gayesidir. Bir öğrencinin ilk öğretmeni onun anne ve babasıdır. Tatil dönemi boyunca çocuklarımızın yanında nitelikli zamanlar geçirmek, öğrencilerimizin bedensel ve ruhsal gelişimleri için çok önemli. Sizlere tatil boyunca çocuklarımızla sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dilerim.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih Beyazıt Ford Otosan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)