Ben Okuyorum İstanbul Okuyor

Bir şehri tanımanın en güzel yollarından biri okumaktır. Ülkemizde hakkında en fazla kitap yazılan şehir İstanbul’dur. İstanbul valiliğimiz ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde yürütülen Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi ile öğrencilerimize yaşadıkları şehri niçin tanıyıp sevmeleri gerektiği konusunda bilinç kazandırılmaktadır.

Bu proje kapsamında İstanbul valiliğimizce dağıtımı gerçekleştirilen kitaplar okulumuza ulaştı ve okulumuza ulaşan kitaplar kütüphanemizdeki raflarında yerlerini aldı.

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda oluşturulan okuma grupları ile ve diğer faaliyetlerle okuma sevgisi pekiştirilerek tarih ve şehir şuurunu öğrencilerimize kazandıran projemizin asıl amacı şehrini okuyup gezen ve onu bir bilgi hazinesi olarak gören öğrenen nesiller yetiştirmektir.

Bu kapsamda Türkçe öğretmenlerimiz önderliğinde farklı kitap çeşitleri ile buluşan öğrencilerimiz kitap okuma saatlerinde yeni kitaplarını okuyorlar.

Okulumuzda yürütülmekte olan Ben Okuyorum İstanbul Okuyor projesi kapsamında öğretmen, öğrenci ve velilerimizle 21.00-21.30 saatleri arasında kitap okuyoruz

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi okumalar dileriz

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bahçelievler Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)