Okulumuzda 23 Nisan Coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından çocuklara bayram olarak armağan edilişinin 104. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerimiz törenimizde harika gösteriler sergiledi. Şiirler okundu, oratoryo gösterileri yapıldı. Korolarımızla bayrak gösterileri ve 23 Nisan çocuk şarkıları seslendirildi.

Törenimizde aynı zamanda okulumuzda yapılan genel deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri verilerek madalyaları takıldı.

Ayrıca törenimizde Model Uçak Yarışmasında İstanbul il Şampiyonluğunda ilk dört dereceyi olarak İL ŞAMPİYONU olan öğrencilerimize madalyaları takılarak başarı belgeleri verildi.

 Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, törenimizi hazırlayan Esma BAŞ ve Hatice USTA öğretmenlerimize töremize emeği geçen diğer öğretmenlerimize ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize, tabi ki desteklerini esirgemeyen okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bahçelievler Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)