İstanbul / Fatih Beyazıt Ford Otosan İlkokulu

Telefon:212 522 52 02 Adres:Pr. Dr. Ümit Yaşar Doğanay sk. No1 VeznecilerFatih/ İSTANBUL Web Sitesi:https://beyazitfordotosanilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Fatih Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Fatih İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Fatih İlkokul Haberleri
Kaynak:https://beyazitfordotosanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk inkılâp ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, topluma karşı sorumluluk duyan; dengeli, yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonAilelerle ve öğretmenlerle kurulan olumlu ilişkiler yoluyla hayat boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinmiş, topluma uyum sağlayan, potansiyelinin farkında olan ve bunu ülkesinin ve dünyanın sorunlarını çözmek için kullanan, mutlu bireyler yetiştirmektir. Tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin üretici birer vatandaş olmasını, gelişim için risk almasını, ahlaki değerlere sahip çıkmasını, öğrencilerin liderlik vasıflarını gösterebilmesini ve geliştirebilmesini sağlamak amacıyla eğitim-öğretim sürecinde gerekli her türlü imkânı sağlamaktır.
Telefon212 522 52 02
Faks212 513 19 53
AdresPr. Dr. Ümit Yaşar Doğanay sk. No1 VeznecilerFatih/ İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://beyazitfordotosanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü İçerisinde
Ulaşım3 km Otobüs Tramway Metro
Merkezden Uzaklık3 km
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı668
  • Derslik Sayısı20
Kaynak:https://beyazitfordotosanilkokulu.meb.k12.tr/34/10/741966/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)