Okulumuza Hoşgeldiniz

Değerli Gazi Anaokulu Öğrencileri ve Kıymetli Velilerimiz;

2023/2024 öğretim yılında daha bir heyecanlıyız. Yeni öğrencilerimiz, yeni umutlar, geleceğe sağlam adımlar atan minik kalplerle buluşmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz.

Gazi Anaokulu ailesi olarak yaz dönemi boyunca okulumuzu yeniledik, daha sağlıklı ortamlarda eğitim vermek için çabaladık. Güzelleşen okulumuzun cıvıltıları olan çocuklarımızı Uyum haftamızda heyecanla karşılayacağız.

Çocuklarımızda okul sevgisi oluşturmak, kendine yetebilen, özgüven sahibi, sosyal ve iyi insan yetiştirme hedefi ile bu yılda çalışmalarımıza başladık.

Birlikte geçireceğimiz eğitim– öğretim yılında okul– aile işbirliği içerisinde olursak eğitim öğretim yılı çocuklarımız için çok daha verimli ve mutlu geçecektir.

Gelin okulumuzu ve okul kurallarını birlikte tanıyalım. 

Okulumuzda Güne Başlama, günü değerlendirme etkinlikleri, Öğrenme Merkezlerinde gerçekleştirilen etkinlikler, Türkçe dil etkinlikleri, Müzik etkinlikleri, Oyun etkinlikleri, Açık hava faaliyetleri, Sanat etkinlikleri, Fen ve Matematik etkinlikleri, Proje etkinlikleri, Çocuk Kulübü Faaliyetleri, Okula uyum etkinlikleri, Aile katılım etkinlikleri, Bilgilendirici seminerler ve Sosyal etkinlikler yapılmaktadır.

Çocuklarımızın programdan yeterince ve gereğince yararlanabilmeleri için düzenli olarak devamlarına ve zamanında okulda bulunmalarına özen gösteriniz. Çocuklarınızı okul giriş ve çıkışlarında nöbetçi öğretmen aracılığıyla teslim ediniz ve alınız.

Çocuklarınıza kolay giyilip, çıkarılabilen, rahat, askısız ve kemersiz giysiler ve bağcıksız ayakkabılar giydiriniz.

Çocuğunuz için yedek kıyafetler getiriniz. Okulda bulunan yedek giysilerini takip ederek, yedek kıyafetler eve geldiğinde yeni yedek kıyafetler yollayınız.

 Çocuklarınızın kimler tarafından alınacağı önceden okula bildirilmelidir.

Çocuklar kimlik bilgisi belirtilmemiş kişilere kesinlikle teslim edilmeyecektir.

Çocuklarınızı değerli olan eşya, takı toka ile aksesuarlarla okula göndermeyiniz/getirmeyiniz.

Her yerde olabileceği gibi sınıf ve bahçe de de zaman zaman istenmeyen kazalar yaşanabilir. Bu konuda çocuklarınıza gereken dikkat ve özenin gösterildiğinden emin olabilirsiniz.

Veliler gerekli durumlarda sınıf öğretmenleri ile yapacakları görüşmelerde önceden danışma aracılığı ile randevu almalıdırlar. Yapılacak görüşmeler çocuk yanında yapılmamalıdır. Öğretmen randevu ve görüşme saatleri okul girişine asılarak gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Okulda yapılan veli toplantıları, okul aile birliği toplantısı ve rehberlik servisi tarafından hazırlanıp sunulan seminerlere katılımınızı önemle rica ederiz.

Velilerimiz okul kurallarının uygulanmasında okul yönetiminin yardımcısıdırlar. Çocuklarının her kurumun kuralları olduğunu öğrenmelerine aileler de kurallara dahil olarak yardımcı olurlar.

2023-2024 Öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Fethiye Fethiye Gazi Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)