Okulumuz Ulusal Kalite Etiketi Aldı.

Her yıl eTwinnig portalı üzerinden gerçekleştirilen projeler önceden belirlenmiş kriterler çerçevesinde değerlendirmeye tabi tutularak Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmektedir. Bu yıl gerçekleştirilen değerlendirme süreci sonunda  okulumuz e-Twinning projesi olan Healty Eating (Sağlıklı Beslenme) ile   Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

 

Bu kapsamda okulumuz Türkiye, Çekya ,Hırvatistan ,Polonya ve Macaristan olmak üzere 5 farklı ülkeden bir araya gelen 11 eğitimcinin 3 ay süren ortak çalışmasıyla hazırlanmış  etwinning projemiz, "Healhy Eating 2.0", ulusal kalite etiketine layık görülmüştür. Süreç içerisinde, işbirliği içinde çalıştığımız öğrencilerimiz yalnızca sağlıklı yemek alışkanlığı ile ilgili bilgiler edinmekle kalmayıp, çeşitli web 2 araçları kullanma ve yabancı bir dil kullanarak iletişim kurma yeteneklerini de keşfetmiş oldular. 

Sırada Avrupa kalite etiketi ve öğrencilerimizle içinde olacağımız daha büyük projelerimiz devam etmektedir.Öğretmenimiz Seda YAKAR ve Müdür Yardımcı Elif AVŞAR'a başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gölcük Gölcük 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)