Kocaeli / Gölcük Gölcük 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:262 422 01 22 Adres:Yeni Mahallesi Ali İhsan Paşa Caddesi No 30 17 Ağustos Spor Salonu Karşısı Gölcük/Kocaeli Web Sitesi:https://golcuk15temmuzsehitlerimtal.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gölcük Okulları, Kocaeli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Kocaeli Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://golcuk15temmuzsehitlerimtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda sorun değil çözüm üreten, topluma yük olan değil yük alan gençler yetiştireceğiz
MisyonOkulumuzda sorun değil çözüm üreten, topluma yük olan değil yük alan gençler yetiştireceğiz. Okulumuzda öğrencilerimizi 21 yüzyıl yetkinliklerini kazanmış, mesleki yeterlilikleri tam, içinde bulunduğu toplumu tanıyan, kendisinin ve toplumun ihtiyaçlarını sorunlarını bilen bu sorunlara çözüm getirebilen bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Mezun ettiğimiz gençlerimiz akıl ve ahlak ile çalışsınlar alın teri ile kazançlarını sağlasınlar istiyoruz. Görünce konu komşusunu, arkadaşını selam veren; onları dinlemeye anlamaya çalışan, halini hatırını soran mutlu bireyler olmalarını istiyoruz. Okulumuzun adı Gölcük 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi biz bu ada yakışır 15 Temmuz gecesi haksızlık karşısında sokaklara çıkan tanklara göğüs gerenler haksızlık uğruna hakka yürüyenler gibi değerlerine sahip, değerler eğitimi almış ve bunu davranışa dönüştürmüş gençler yetiştirmek istiyoruz. Tabi okulumuzda 3 alanımız var başta otomotiv üretim sanayisi olmak üzere üretim sanayisi için nitelikli çalışanlar yetiştiren bir okul olacağız. Okulumuzdaki alanlar Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı ve Motorlu Araç Teknolojisi Alanıdır. Bu eğitim öğretim yılında sadece 9. Sınıflarımıza öğrenci alacağız. Başka okullara yerleşmiş öğrenciler okulumuza nakil isteğinde bulunabilecek. Kocaeli’deki tüm velilerimiz okulumuza gelerek okulumuz, alanlarımız, eğitim öğretim faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabilirler. Başta belirtiğim gibi öğrencilerimizi 21 yüzyıl yetkinliklerine sahip, sorun değil çözüm üreten, topluma yük olan değil yük alan, önce kendisine sonra ailesine, bulunduğu topluma, milletine ve insanlığa faydalı bir birey olarak yetiştirmek istiyoruz. Gençleri geleceğe hazırlamak için okulumuza bekliyoruz.
Telefon262 422 01 22
AdresYeni Mahallesi Ali İhsan Paşa Caddesi No 30 17 Ağustos Spor Salonu Karşısı Gölcük/Kocaeli
İnternet Sitesihttps://golcuk15temmuzsehitlerimtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri17 Ağustos Kapalı Spor Salonu karşısı
UlaşımÖzel Araç İle Ulaşım 8dk 2,9 Km İlçe Merkezinden 715 numaralı dolmuşlar ile gelinip,İlçe Merkezine dönüş için 718 numaralı dolmuşlar kullanılabilir. Başiskele,İzmit ve Değirmendereden 710 numaralı hat aracı ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkÖzel Araç İle Ulaşım 8dk 2,9 Km
Ders Saatleri09.00-17.15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkul Futbol Turnuvası,Satranç Turnuvası,Bocce İlçe Karşılaşmaları, Okul Güreş ve Futbol Takımı Karşılaşmaları, Bilek Güreşi Müsabakaları
  • Öğretmen Sayısı58
  • Öğrenci Sayısı593
  • Derslik Sayısı21
  • Atölye Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://golcuk15temmuzsehitlerimtal.meb.k12.tr/41/03/763893/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)