Okul Müdürümüzün Yazısı. . .

Okul müdürümüz Yetiş KARAARSLAN'ın yazısı...

Sevgili Öğrenciler,  

Biliyorum ki okulu,öğretmenlerinizi,sınıflarınızı sıralarınızı özlediniz. İnanın bizlerde sizleri çok özledik. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona virüsü salgınıyla mücadele için tüm ülke omuz omuza verdi.Birçok sıkıntıları şimdiye kadar dayanışma ile aştık,şimdi de Allahın izniyle aşacağız.

Milli Eğitim Bakanlığı'mız Covid-19  virüs salgını nedeniyle okullarda yüzyüze eğitime ara vermek zorunda kalınca eğitimin kesintiye uğramaması ve sizlerin okulla bağlarınızın kopmaması için EBA TV  kanalında ve internet üzerinden uzaktan eğitim uygulamalarını başlattı ve sürdürüyor. Bakanlığımızın bu yayınlarının siz öğrencilrimiz tarafından takip edilmesi önem arz etmektedir. Mutlaka hergün ders yayınları başlamadan 5 dakika önce televzyon başında olalım.

Ayrıca öğretmenlerinizle iletişim halinde olmanızı ve onların sizlere önereceği çalışmaları yapmanızı tavsiye ederim. Şu an bildiğim tek bir şey var sizi ve bizi bir araya getirecek olan "evde kalmak" ve "kurallara uymaktır." Kıymetli öğrecierim, tedbirlere uyalım,evimizde kalalım ve Rabbimizin bir an evvel ülkemizi milletimizi her türlü felaket ve belalardan koruması ve bizleri güzel günlere kavuşturması için dua edelim. Allaha emanet olunuz.                                              

 

                Yetiş KARAARSLAN                            

                  Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu Büyükbayram Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)