Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Okulumuzu Ziyarete Geldi

Okulumuz İngilizce öğretmeni Sevde Betül ŞAFAK’ın koordinesinde NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ akademisyenleri Dr.Öğr. Üyesi Tuba BAYKARA, Dr.Öğr. Üyesi Serdar TEKİN ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan KAÇMAZ başkanlığında ‘’DEPREMZEDELERİ UNUTMADIK ADLI TOPLUMA HİZMET PROJESİ’’ kapsamında İngilizce Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.

Yabancı dil ağırlıklı olan okulumuzda, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri 9,10,11 ve 12.sınıftaki dil sınıfı öğrencilerimize üniversiteye hazırlık için ek kaynak desteğinde bulundular. Okul kütüphanemizde oluşturduğumuz İngilizce Kitaplık bölümü için de hikaye, öykü ve roman kitapları desteğinde bulundular. Topluma hizmet projesi kapsamında gerçekleştirilen bu ziyarette  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri, depremzede öğrencilerimiz için hazırladıkları hediye paketleriyle de öğrencilerimize oldukça güzel anlar yaşattılar.

Projenin faaliyete geçmesini sağlayan İngilizce Öğretmenimiz Sevde Betül Şafak’a, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İngilizce Bölümü Akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Tuba BAYKARA, Dr. Öğr. Üyesi Serdar TEKİN, Dr.Öğr. Üyesi Ercan KAÇMAZ ve bölüm öğrencilerine emeklerinden dolayı  çok teşekkür ederiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Menderes İBİK’e de teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Türkoğlu Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)