“il Düzeyinde ‘hedef Lgs - Yks 2024’ Projesi Tanıtım, Uygulama ve İyi Örnekler Paylaşımı” Konulu Toplantısı Yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 04.01.2024 tarih ve  93609245 sayılı yazısı gereği; 06 Şubat 2024 Salı günü 14.00-16.00 saatleri arasında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, Din Öğretimi Şubesinden sorumlu  şube müdürü Selçuk AKYILDIZ’ın başkanlığında, İlimiz “Hedef “LGS ve YKS Proje Koordinatörleri”nin katılımıyla, “İl düzeyinde Hedef LGS-YKS Projesi tanıtım, uygulama ve iyi örneklerin paylaşıldığı” konusunda toplantı yapılmıştır.

Toplantı sonucunda alınan kararlar:

 1-KTS ve Akademik Eylem Planlarının okul rehber öğretmenleriyle koordineli   bir şekilde planlanmasına karar verildi.KTS ‘ye bilgi girişlerinin zamanında yapılması .Aylık yapılan çalışmaların raporlanması ve yapılan faaliyetlerin bir nüshasının okul dosyasına konulmasına karar veridi.

2-DYK’ların düzenli bir şekilde yürütülmesine ve ara tatillerde imkanlar    ölçüsünde çalışma kampları düzenlenmesine karar verildi.

3-Eğitim öğretim yılı başında öğrencilere detaylı YKS bilgilendirmesi yapılmasına ve TYT-AYT sınavları ile ilgili açıklama yapılmasına karar verildi.

4- 11 ve 12. sınıf öğrencileri için yaz tatili ve ara tatillerde imkanlar ölçüsünde Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı kamplarına katılım  sağlanmasına karar verildi.Okul tanıtımlarının yapılmasının öneminden bahsedildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)