Aktarla Köyü Kursiyerleri Belgelerini Aldı

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilçemiz Aktarla Köyünde çoğunluğu Din Eğitimi alanında toplam beş kurs açılmıştı. Bu kurslar ; 64 saat süreli Kur’an-ı Kerim (Elif ba) Okuma, 120 saat süreli Yetişkinler için (Elif- Ba ) Okuma ,Yetişkinler İçin (Kur'anı Kerim) Tecvitli Okuma, 48 saat süreli Aile Hayatı ve 12 saat süreli Ailede İlk Yardım Eğitimi olup 80 (seksen) vatandaşımız kurslara katıldı

25/10/2023 tarihinde Baduroğlu Mahallesi Köy Konağında yaptığımız toplantıda vatandaşlarımızın daha önce katıldıkları kursların belgelerini verdik. Ayrıca alan çalışması yaparak yeni kurs ihtiyaçlarını belirledik. Köy Muhtarının hem de vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda 32 saat süreli Cenaze Hizmetleri Kursu ve 160 saat süreli Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitimi Kursu açılması için çalışmalarımıza başladık.

Kurslarda fedakarlık anlayışı ile görev alan Usta Öğreticilerimiz Songül Çetinok ve Rumeysa Kara’ya, vatandaşları kurslara teşvik eden kursiyerimiz Asiye Baduroğlu’na ve kurs yeri temini ve gerekli hizmetlerin karşılanması için elinden gelen gayreti gösteren Köy Muhtarı Erol Karatülü’ye teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Gökçebey Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)