Açık Öğretim Sınavları

23 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavına  adaylar fotoğraflı giriş belgesi ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden biri (Nüfus cüzdanı, T.C Kimlik kartı, geçerlilik süresi devam eden pasaport) ile girebileceklerdir. 

Açık Öğretim Ortaokulu sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerin en yakın halk eğitimi merkezi müdürlüklerine başvurarak biyometrik fotoğraflarını Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Yönetim Sistemi'ne (aionet) yükletmeleri gerekmektedir.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı Sınavları Duyurusu için TIKLAYINIZ.

 

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan 2023/1 dönem sınavında, geçerli kimliği ve fotoğraflı sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Açık Öğretim Lisesi Sisteminde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

 

Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı Sınavları Duyurusu için tıklayınız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Erzurum Pazaryolu Pazaryolu Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://pazaryoluhem.meb.k12.tr/icerikler/acik-ogretim-sinavlari_14463131.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)