81 İlden 81 Öğretmen Sivas´ta Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "81 İlden 81 Öğretmen Sivas ´ta Buluşuyor" etkinliği SİVAS-Sultan Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen tanışma toplantısı ile başladı.

Programa Sivas Vali Yardımcısı Zihni YILDIZHAN, MEB Müsteşar Yardımcısı Muammer YILDIZ, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmene Hizmet, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Muhittin YILMAZ, Milli Eğitim Müdürü Mustafa ALTINSOY katıldı.


Programda, MEB Öğretmene Hizmet, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Daire Başkanı Muhittin YILMAZ, daire başkanlığının yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi. YILMAZ, "Öğretmenler arasında mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi, öğretmenlik mesleğinin algı ve statüsünün yükseltilmesi, tarihi ve turistik mekânlar ile milli ve manevi değerlerimizin yerinde görüp incelemesi adına böyle bir çalışma gerçekleştirmek bizleri memnun etti" dedi.


MEB Müsteşar Yardımcısı Muammer YILDIZ ise, "Sivas, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ön plana çıkan, geçmişte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, çok önemli bir kentimiz.
Böylesine müstesna bir şehirde 81 ilimizden gelen siz değerli öğretmenlerimizle bir arada bulunmak bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

Bu program ile öğretmenler arasında mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi, öğretmenlik mesleğinin algı ve statüsünün yükseltilmesi, tarihi ve turistik mekânlar ile milli ve manevi değerlerimizin mahallinde görülüp incelenmesi ve katılımcı öğretmenlerin edindiği deneyimleri meslektaşları ve öğrencileri ile paylaşımı hedefleniyor.

 

23 Mayıs 2016

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Gemerek Eğerci İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)