7 Şubat 2022 Tarihinden Geçerli Tüm Şubeler Ders Programı

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemi, yüz yüze,  tam zamanlı ve tüm kademelerde 7 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.

Uzaktan (çevrim içi), Cumartesi ve Pazar günleri ders yapılmayacaktır. Bu günlerde TRT EBA ORTAOKUL yayınlarını takip edebilirsiniz.

Tüm şubelerimizin WhatsApp grupları vardır. Bu grupları takip etmeniz, öğretmenlerimizin duyuru, istek ve taleplerini dikkate almanızı tavsiye ederiz.

İletişim bilgileri değişen veya herhangi bir nedenden dolayı WhatsApp gruplarımıza ekli olmayan velilerimiz okulumuza başvurarak bilgilerini güncellemesi gerekir.

Sayın Velilerimiz;

Öğrencilerimizin okula kahvaltılarını yapmış, zamanında, hazırlıklı olarak göndermenizi ve derslere devamları süresince ders disiplinini ve işleyişini bozucu hâl ve hareketlerden kaçınmaları konusunda uyarılarda bulunarak bizlere destek olmanızı talep ederiz.

Maske, mesafe ve temizlik konusunda hassas davranmanızı, eğer olmamışsanız covid-19 aşınızı olmanızı tavsiye ederiz.

Velisi bulunduğunuz öğrencinin ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal şikayeti olması durumu ile aile içerisinde solunum yolu şikayetleri gelişen veya solunum yolu enfeksiyonu hikayesi ile hastane yatışı yapılan kişi varlığında ya da COVID-19 tanısı alan kişi bulunması durumunda çocuğunuzu okula göndermemenizi ve bu durumu ivedi olarak okul idaresine bildirmenizi istiyoruz.

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

7 Şubat 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olan okulumuz  yeni ders programı aşağıdadır.

Bu ders programı yine yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Milli Eğitim Bakanlığımızın yapacağı açıklamalar ve Bakanlıkça verilen talimatlar doğrultusunda ders programımızın yenilenmesi gerektiğinde ders programımız ivedilikle yenilenecek ve sizlere okulumuz internet sitesinden duyurulacaktır.

7 Şubat 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli;

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Hacılar Gürdoğanlar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)