24 Kasım´da Müdürümüzden Baklava İkramı

Okulumuza bu dönem başında atanan Müdürümüz Bayram Telli, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm öğretmenlerimizle bir araya gelerek, kendilerine çiçek takdim etti. Kısa bir kutlama programının ardından Müdürümüz tüm öğretmenlere baklava ikram etti.

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretim kadrosu Okul Müdürümüz Bayram Telli´nin davetiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde Perşembe günü Öğretmenler Odasında bir kutlama programı yaptılar. 

Pansiyondaki öğle yemeğinin ardından tek tek tokalaşarak öğretmenleri tebrik eden Bayram Telli, İmam Hatip Lisesi´nde müdür olmanın da öğretmen olmanın da kendilerine farklı bir sorumluluk yüklediğini ve bunun gereği olarak her gün bir önceki günden daha çok çalışmak zorunda olduklarının altını çizdi. İdareci, öğretmen ve çalışanlarıyla Hacı Sani Konukoğlu AİHL´nin bir aile samimiyeti ve sıcaklığında olduğunu ifade eden Telli, bu sebeple 24 Kasım vesilesiyle bir araya geldiklerini ve nice güzel günlerde bu beraberliğin devam etmesini temenni ettiği söyledi.

Telli "Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakarlık timsali olan arkadaşlarımız, adeta istikbali de şekillendirmektedirler. Türlü zorluklara rağmen mesai gözetmeden mesleklerini sevgiyle icra eden arkadaşlarım, her türlü övgü ve takdire layıktır" diye konuştu. Bayram Telli, konuşmasının ardından öğretmenlere günün anısına birer gül takdim etti. Öğretmenler de ikramları ve gül takdimi için Müdürümüz´e teşekkür ettiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)