2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılının Birinci ve İkinci Dönemine İlişkin Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Süreçleri

Bakanlığımızın 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılının Birinci ve İkinci Dönemine İlişkin Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Süreçlerinde Yaptığı Son Düzenlenmeler

meb_iys_dosyalar/34/22/970782/dosyalar/2021_05/16164750_II.DOYNEM_DIYLELCYESIY.docx

Kıymetli Velilerimiz, Bakanlığımızın 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçlerinde yaptığı yeniden düzenlenmeleri okul idaremiz ve öğretmenlerimizin 15 Mayıs Cumartesi günü toplanarak değerlendirmiş aşağıdaki kararlar alınmıştır:

• Sadece I. Dönem notlarının sayılmasını II. Dönem notlarının dikkate ALINMAMASINI isteyen velilerimizin 17- 21 Mayıs tarihleri arasında okul idaremize ıslak imzalı dilekçe vermeleri gerekiyor. 21 Mayıs gününden sonra verilen dilekçeler geçerli SAYILAMAYACAKTIR.

• II. Dönem notlarının da değerlendirilmeye katılmasını isteyen velilerimizin herhangi bir şey yapmalarına gerek YOKTUR.

• Sadece I. Dönem notu sayılsın diye dilekçe verilen öğrencilerin II. Dönemde HİÇBİR DERS için yazılı ve performans notu olmayacaktır.

• Mazeretlerinden dolayı sınavlara giremeyen ve sınava girmek isteyen öğrencilerin okul idaresine bilgi vermeleri gerekmektedir.

• Proje notu II. Dönem notu olduğu için ayrıca bir açıklama gelmezse işleme konulmayacaktır. Bu konuda ekteki dilekçe uygun şekilde doldurularak ıslak imzalı şekilde (MAVİ KALEMLE İMZALANARAK) salgın koşullarında hareketliliği azaltmak adına yine ekteki Google Form'a eklencektir.  

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Üsküdar Validebağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)