04 Haziran Pazar Lgs Sınavında Öğrencilerin Dikkat Etmesi Gerekenler!!!

DEĞERLİ VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ. 04 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN LGS SINAVINDA DİKKAT ETMENİZ GEREKEN DURUMLARI KONTROL EDİNİZ

1-Geçerli kimlik belgesi  (T.C.  kimlik numaralı  nüfus  cüzdanı  veya  T.C.  kimlik  kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport) yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ya da T.C. kimlik kartında fotoğraf bulunması şartı aranmayacaktır. Öğrenciler,  nüfus  müdürlükleri  tarafından  verilen  fotoğraflı,  barkodlu-karekodlu  geçici  kimlik belgesi/T.C. kimlik kartı talep belgesi ile sınava alınabileceklerdir.

2-Yabancı uyruklu öğrenciler için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi  Genel  Müdürlüğü  tarafından  verilen  resimli,  mühürlü  kimlik  belgesi)  kontrol  edilerek sınava alınacaktır.

3-Öğrenciler,  sınav  salonlarına  alınırken  üzerlerinde  kullanımı  doktor  raporu  ile  belirlenen  hasta veya engellilere ait cihazlar (işitme cihazı, insülin pompası, şeker ölçüm cihazı ve benzeri) hariç, çanta, cüzdan, cep telefonu, telsiz, radyo, saat, bilgisayar, kamera ve benzeri iletişim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe,  bilezik,  yüzük,  broş  ve  benzeri  eşyalar  ile  her  türlü  elektronik  ve/veya  mekanik  cihazlar, data-bank sözlük, hesap makinesi, kâğıt, kitap, defter, not vb. doküman, pergel, açıölçer, cetvel  vb. araçlar,  delici ve kesici aletlerle sınav binasına alınmayacaktır. Bu araçların yanlarında bulunduğu tespit edildiği takdirde sınavları tutanakla geçersiz sayılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Gaziosmanpaşa Dobruca İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)