Yüz Yüze Eğitimin Nasıl Uygulanacağı Hakkında Bilgilendirme

TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan yüz yüze eğitimle ilgili basın açıklaması yaptı.

Bakan Özer, "6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz" dedi. Özer, mazereti dolayısıyla yüz yüze eğitime katılamayacak öğrenciler için TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edileceğini belirtti.

Yüz Yüze Eğitim Nasıl Uygulanacak?

Yüz yüze eğitimin esaslarını açıklayan Özer, "Öğretmenler, öğrenciler ve personel okula maske ile gelecek. İhtiyaç halinde okulda maske dağıtılacak. Kurum personeli ve öğrenciler dışındaki kişilerin, okula giriş ve çıkışları  sınırlandırılacaktır" denildiğinden TÜM VELİLERİMİZİN OKUL BAHÇESİNDEN İÇERİ GİRMELERİ YASAK OLDUĞUNDAN DOLAYI ANLAYIŞINIZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.


KANTİNLER – PANSİYONLAR

-Okulların açılmasıyla kantinler, yemekhaneler ve pansiyonlar da açılacaktır.

UYUM HAFTASI

-1 Eylül-3 Eylül tarihleri arasında okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimize yönelik uyum eğitimleri yapılacaktır.

AŞI ZORUNLU DEĞİL

-Milli Eğitim Bakanlığındaki eğitim çalışanları için aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Bundan dolayı, aşı olmayan personel için alınacak önlemler, Sağlık Bakanlığımız tarafından belirlenecektir.

-Aynı şekilde, herhangi bir sınıfta pozitif vaka veya temas olması durumunda yapılacaklar da Sağlık Bakanlığının önerilerine göre uygulanacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Konak Murat Reis İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)