İzmir / Konak Murat Reis İlkokulu

Telefon:2322555356 Adres:Piri Reis Mahallesi 271. Sokak NO49 Konak / İZMİR Web Sitesi:https://muratreisilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Konak Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Konak İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Konak İlkokul Haberleri
Kaynak:https://muratreisilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendini ve toplumu sürekli geliştiren,düşünen,araştıran,sorgulayan;iyiden doğrudan,güzelden yana,mutlu ve özgür bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Çağdaş,nitelikli,güleryüzlü bir eğitim hizmetini öğretmen,öğrenci ve velilerimizin memmnuniyetini esas alarak toplam kalite anlayışı doğrultusunda hizmet sunan bir eğitim kurumu olmak.
MisyonEğitim öğretim programlarını dikkate alarak;
Öğrenci gereksinimlerine cevap verecek bir eğitim sistemi sunmak,çoklu zeka kuramı çerçevesinde öğrencilerimizin sosyal,kültürel gereksinimlerini karşılamak,yeteneklerini geliştirmek.İnsana değer veren nitelikli bir yönetim anlayışı ile öğrencilerimizin,velilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini hedefler.Her alanda eğitimin gerekliliğine inanan,ahlaki değerlere sahip çıkan tüm çalışanlarımızın katılımcı bir anlayışla sorumluluk almalarını teşvik eden,kurum içinde kalıcı çözümlere önem veren kurumsal nitelik kazanarak kalite kültürünü tüm uygulamalarda hayata geçiren bir kurum olmak.
Telefon2322555356
Faks2322507250
AdresPiri Reis Mahallesi 271. Sokak NO49 Konak / İZMİR
İnternet Sitesihttps://muratreisilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım4 kmKonak´tan metroya binilip,İzmirspor veya Üçyol Durağında inilerek gelinir.
Merkezden Uzaklık4 km
Ders Saatleri09:00-14:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerİZMİR GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLENMİŞ OLDUĞU SPOR TIRMANIŞLARI YARIŞMASINDA TAKIM OLARAK MİNİK KIZLARIMIZ İZMİR İL BİRİNCİLİĞİ, TAKIM OLARAK ERKEKLERDE İZMİR İL İKİNCİLİĞİ ;BİREYSELDE İL İKİNCİSİ VE İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ DERECELERİNİ ALDILAR.
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı283
  • Derslik Sayısı15
Kaynak:https://muratreisilkokulu.meb.k12.tr/35/01/737778/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)