Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencilerine Mersin Sushico Şeflerinden Suşi Atölyesi

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 10.sınıf öğrencileri için Mersin SushiCo Şeflerinin verdiği bir Suşi Atölye Çalışması düzenledi. Öğrenciler tarafından büyük ilgi ve dikkatle takip edilen workshopta 

Sushi şef Burak Öztürk, Tava şef Doruk Deniz Arslan Sushinin tarihçesi ve ürün gamı ve balık ürünleri ile ilgili bilgiler vediler, birbirinden lezzetli sushi ürünleri konusunda uygulamalı bir çalışma yaptılar. Görsel bir ziyafete dönüşen atölye çalışmasında kendilerine İşletme Müdürü Mesut Maltaş ve İşletme Sahibi Osman Ergin de eşlik etti. Program sonunda SushiCo Mersin olarak öğrencilerimize Çin Kurabiyeleri ve Çin Çikolatalarından oluşan süpriz hediyeler de verdiler. 

 

Programı düzenleyen Alan Öğretmenleri Ayşe Tuğçe ÇEKOK'a, Aylin ÖZDEMİR'e ve katkılarından dolayı SushiCo Mersin'e teşekkür ederiz. 

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)