Usta Öğretici Müracaatları Cuma Günü Sona Erecektir

 

*****************************************************************

DİKKAT! ALTTAKİ BAŞVURU SAYFALARINA SİTEMİZİN SAĞ ÜST KÖŞESİNDEKİ "BAŞVURULAR" ALANINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ VE GİRDİĞİNİZ BİLGİLERİ GÖREBİLİRSİNİZ. ORYANTASYON DERS NOTLARI DA AYNI YERDEDİR.

---> Usta Öğretici olarak Online Başvuru yapmak için

---> LİSTE  (A maddesinde yer alan Geçen yıl başvuru yapmış adayların listesi için

---> Usta Öğretici olarak başvuru yapan Usta Öğretici Adaylarını görmek için

---> İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Kursu Başvrusu için

---> İş Güvenliği Kursuna Kayıt Yaptıranları görmek için

*******************************************************************

SAYIN USTA ÖĞRETİCİ ADAYIMIZ;

Öncelikle aşağıda yer alan tüm açıklamaları dikkatlice okuyunuz. Sonra başvurunuzu yapınız. Süreçle ilgili bilgiler aşağıda vardır.

AÇIKLAMA

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı (Bu yıl) İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğümüz bünyesinde Kurs Açma Başvuruları Kurum Web Sitemiz üzerinden online yapılacaktır. Tüm açıklamaları dikkatlice okuyarak başvurunuzu yapınız.

Başvurusunu internetten yapan Tüm Usta Öğreticler 6-15 Eylül 2017 tarihleri arasında İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Binamıza gelerek Komisyonda (başvuru bilgilerinizin hazır yazılı olduğu)  "Usta Öğretici Başvuru Formunu "  imzalayacaklardır. 

...............................................................................................................................

"KUR’AN-I KERİM (ELİFBA) OKUMA" KURSU AÇACAKLARIN DİKKATİNE!

EĞİTİMCİLERİN NİTELİĞİ AŞAĞIDADIR

1. Talim ve Terbiye Kurulunca yayınlanan “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları”, göre atanan,

 a) İmam- Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmenleri

b) Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenleri

2. İlahiyat Fakültesi mezunları

3. İmam Hatip Lisesini bitirmiş olup İlahiyat ön lisans mezunları

4. İmam Hatip Lisesi mezunları

5. Hafızlık belgesi olanlar

Yukarıdaki şartları taşımayanlar "Kur´anı Kerim Okuma" alanından Usta Öğretici olarak kurs AÇAMAZLAR

.................................................................................................................................

Dikkat! USTA ÖĞRETİCİ OLARAK İNTERNETTEN BAŞVURU YAPMIŞ OLANLAR İSTENEN BELGELER İLE BİRLİKTE 15 EYLÜL 2017 TARİHİNE KADAR, 09:00-16:00 SAATLERİ ARASINDA İLKADIM HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BİNASINA GELİNİZ VE KOMİSYONDAKİ HAZIRLANMIŞ OLAN BAŞVURU EVRAKINI İMZALAYINIZ.

İŞLEMLERİNİZİ SON GÜNLERE BIRAKMAYINIZ!

Dikkat! Oryantasyon Eğitimi için usta öğretici başvurusunda herhangi bir belge istenmiyor. Usta Öğretici Başvurusunu yapmış olanlar, başvuru sırasına göre 2 gurup halinde Oryantasyon eğitimine alınacaklardır. Alınacak olan kişilere mesaj gönderilecektir: 

1. GURUP: 12-15 Eylül 2017

2. GURUP: 19-22 Eylül 2017

SAYIN USTA ÖĞRETİCİ ADAYIMIZ; 

SAYIN USTA ÖĞRETİCİ ADAYIMIZ;

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı (Bu yıl) İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğümüz bünyesinde Kurs Açma Başvuruları Kurum Web Sitemiz üzerinden online yapılacak ve tüm Usta Öğretici Adayları başvurularını internet üzerinden gönderecektir. Başvuru süresi içinde de istenilen belgeler komisyona teslim edecek ve başvuru sırasında "Usta Öğretici Başvuru Formu" imzalanacaktır. Bu tarihlerden sonra başvuru kabul edilmeyecektir. Sistem üzerinden online başvurusu olmayan Usta Öğretici Adaylarının başvuru evrakları elden alınmayacaktır.
Bu form üzerinden göndereceğiniz bilgiler resmi başvuru niteliği taşıyacaktır.
Tüm Usta Öğretici Adaylarından bu yıl  "İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" kursu belgesi de istenecektir. Bu kurs belgesi olanların kursları açılacaktır.  "İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı" belgesi olan Usta Öğretici Adayları 6-15 Eylül 2017 tarihlerinde belgelerini komisyona teslim edeceklerdir. Müdürlüğümüzde "İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı"  kursu verilmektedir. (Kurum Web Sitemiz Sağ Üst Kısımdaki BAŞVURU Bölümünden müracaat edebilirsiniz.)

BAŞVURULARDAKİ TAKVİM SÜRECİ:

Kurum Web Sitemiz Üzerinden Başvuru;

BAŞVURU BAŞLAMA TARİHİ : 24 Ağustos 2017 Perşembe
BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ          : 15 Eylül 2017 Cuma

Komisyona Evrakların Tesim Edilme Tarihleri;
EVRAK TESLİM TARİHLERİ   : 6-15 Eylül 2017

 BAŞVURUDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE İSTENEN EVRAKLAR:

A) GEÇEN YIL (Eylül 2016-Ağustos 2017) İLKADIM HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE KURS AÇMIŞ ve ya GEÇEN YIL ÖĞRETİM YILI BAŞINDA KURS BAŞVURUSU YAPMIŞ ADAYLARDAN AŞAĞIDAKİ BELGELER İSTENECEKTİR.

     BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER (A Şıkka Göre)

     1) Sabıka Kaydı Belgesi (1 ay içerisinde alınmış olmalı)

     2) İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Belgesi,

     3) Geçen Yıl (Eylül 2016-Ağustos 2017) başka Halk Eğitim Merkezlerinde kurs açmış ise Sosyal Güvenlik Hizmet Döküm Belgesi

     4) Varsa Öğrenim Durumu değişikliği belgesi

     5) Usta Öğretici Eğitimi ve Oryantasyon Eğitimi Belgesi (Kurumumuzda Eylül ayında verilecektir. Kurs başvurusu yapan tüm Usta Öğreticiler bu eğitime zorunlu olarak katılacaklardır.) Diğer belgeler (Diploma, Usta Öğreticilik Belgesi, Ustalık Belgesi vb) geçen yıl müracaat eden Usta Öğreticilerin dosyalarında olduğundan bu yıl istenmeyecektir. Ancak; Müdürlüğümüzdeki dosyaların incelenmesi neticesinde dosyalarında olmayan ya da tereddüt edilen evraklar ilgili adaydan tekrar istenecektir. Usta Öğretici Adayları internet üzerinden başvurusunu yaptıktan sonra 6-15 Eylül 2017 tarihleri arasında İlkadım Halk Eğitim Müdürlüğü Binamıza gelerek Komisyonda (başvuru bilgilerinizin yazılı olduğu)  "Usta Öğretici Başvuru Formunu " da imzalayacaklardır.  (A) Şıkkına uyan adayların listesi sitemizde yayınlanmıştır  (Tıkla). Bu durumda olan adaylar "2. İlkadım Halk Eğitim Merkezinde geçen yılın Öğretim Yılı başında (Eylül 2016) kurs müracaatım var/Yıl içinde kurs açtım (Eylül 2016-Ağustos 2017)/Listede adım var" şıkkını işaretleyecektir.

B) MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE ÇIKAN ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2016-AĞUSTOS 2017) BAŞINDA KURS MÜRACAATI YAPMAMIŞ, ARA DÖNEMLERDE BAŞVURU YAPIP DA HİÇ KURS AÇMAMIŞ YADA BU YIL İLK DEFA KURS BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLAR AŞAĞIDAKİ BELGELERİN TAMAMINI KOMİSYONA TESLİM EDECEKLERDİR.

      BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER (B Şıkkına Göre)

     1) Diploma Aslı ve Fotokopisi (Aslı görüldükten sonra iade edilecektir)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun İlkadım İlkadım Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://samsunhem.meb.k12.tr/icerikler/usta-ogretici-muracaatlari-cuma-gunu-sona-erecektir_3536114.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)