Samsun / İlkadım İlkadım Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://samsunhem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlkadım Halk Eğitimi Merkezi olarak vizyonumuz; halkımızın milli bütünleşmesini güçlendirecek, yurttaşlık görevlerini bilinçli olarak yapmalarını sağlayacak, kişilerin düşüncelerini, yeteneklerini çağdaş ve bilimsel yöntemlerle geliştirecek programlar hazırlayarak halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan bir merkez olmaktır.
Misyonİlkadım Halk Eğitimi Merkezi olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitimi´nin temel ilke ve prensiplerine bağlı, Milli kültürümüzün korunması ve yaşatılmasını hedef alan, halkımızdan her kesimin faydalanabileceği eğitim faaliyetlerini yapan bir yaygın eğitim kurumu olmaktır.
Telefon0 (362) 236 23 89
AdresKale Mah. Afitap Sokak No2 İlkadım / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://samsunhem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Meydanı Vakıfbank arkası mobilyacılar arastasında yer almaktadır
Ulaşım9 Nisan 2019 tarihi itibariyle Yeni Halk Eğitimi Binamıza tamamen taşınmış bulunmaktayız. Yeni binamız İlkadım ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Vakıfbank arkasında yer almaktadır.İlçe merkezinde olduğu için ulaşım sorunu yoktur. Samsun meydanından geçen her vasıta ile ulaşım imkanı vardır.
Merkezden Uzaklık9 Nisan 2019 tarihi itibariyle Yeni Halk Eğitimi Binamıza tamamen taşınmış bulunmaktayız. Yeni binamız İlkadım ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Vakıfbank arkasında yer almaktadır.
Ders Saatleri09:00-20:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Projelere tiwinning 2021 (belgesel dünyası)
  • Derslik Sayısı33
  • Atölye Sayısı14
  • BT Odası Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://samsunhem.meb.k12.tr/55/18/970092/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)