Tubitak Bilim Söyleşimizi Gerçekleştirdik
Prof. Dr. Emre KESKİN, “Amazonlardan Kutuplara Genom Çağında Biyoçeşitlilik ve DNA” adlı çok etkili, çok verimli mükemmel bir sunum gerçekleştirdi.
Biyoteknoloji alanı Profesörü olan Dr. Emre Keskin, Ankara Üniversitesi Evrimsel Genetik Laboratuvarı'nın (eGL) ve ve Hayvan ve Bitki Genomik Araştırma İnovasyon Merkezi'nin direktörlüğünü yürütmektedir.
Laboratuvarında çevresel DNA (eDNA), DNA barkodlama, metabarkodlama gibi çeşitli genomik alanlarda aktif projeler üzerinde çeşitli alan uzmanlarından oluşan yaklaşık 25 kişilik ekibiyle birlikte çalışmaktadır.
Öğrencilerimizin pür dikkat dinlediği söyleşide, öğrencilerimizin “bitmeyen sorularını!” tek tek cevaplayan Prof. Dr. Emre KESKİN’e çok teşekkür ediyoruz.
Söyleşi koordinatörü öğretmenlerimiz Ülfet ŞAHİN ve Ebubekir SAĞIR'a da ayrıca teşekkür ederiz.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.




















