Taşköprü Fen Lisesi İlimizi Ankarada Temsil Etti

Milli Eğitim Bakanlığının Yürüttüğü Öğrenciler “AB’yi Öğreniyor” projesi kapsamında düzenlenen resim, slogan, kısa öykü ve bilgi yarışması ödül törenine  Kastamonu ilini temsilen kısa öykü yarışmasında il birincisi olan okulumuz 9.sınıf öğrencisi Musa AKAR, Okul Müdürümüz  Kemalettin ÖNER, proje koordinatörü ingilizce öğretmenimiz Şerife ÇİÇEK’ te törene davet edildi.  26 Mayıs Perşembe günü Ankara MEB şura salonunda yapılan ödül törenine Türkiye’nin dört bir yanından ortaöğretim öğrencileri, öğretmenleri, okul müdürleri, il müdürleri ve Milli Eğitim Bakanlığı personeli katıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığının Yürüttüğü Öğrenciler “AB’yi Öğreniyor” projesi kapsamında düzenlenen resim, slogan, kısa öykü ve bilgi yarışmalarının ödülleri Ankara’da verildi. 26 Mayıs Perşembe günü Ankara MEB şura salonunda yapılan ödül törenine Türkiye’nin dört bir yanından ortaöğretim öğrencileri, öğretmenleri, okul müdürleri, il müdürleri ve Milli Eğitim Bakanlığı personeli katıldı.

Kastamonu ilini temsilen kısa öykü yarışmasında il birincisi olan Okulumuz  9.sınıf öğrencisi Musa AKAR, Okul Müdürümüz Kemalettin ÖNER, proje koordinatörü Şerife ÇİÇEK’ te törene davet edildi. Okul Müdürü Kemalettin ÖNER " il birincisi olan Musa AKAR, il üçüncüsü olan Emrecan ERSÖZ isimli öğrencilerin Taşköprü Fen Lisesini, ilçemizi ve ilimizi gururlandırdığı için, bu projede emeği geçen öğretmenimiz Şerife ÇİÇEK’ e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum " dedi. İl düzeyinde birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere bisiklet, üçüncülere satranç takımı hediye edilecektir.

Sunuculuğu Tolga GARİPDĞLU’ nun yaptığı ödül töreninin açılış konuşmasını ev sahibi olarak MEB AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda KOCABIYIK yaptı. Törene katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan ERDEM Türkiye’ de AB değerlerinin kabul edilmiş olduğunu vurgulayarak bu değerlerin başında eğitimin geldiğini belirtti.  AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Béla Szombati ise sadece yarışmalarda dereceye girenlerin değil, projeye katılan herkesin kazançlı olduğunu vurguladı.  Projenin sözleşme makamı olan Merkezi Finans İhale Birimi Başkan Vekili Emine DÖĞER de projenin işleyiş süreci hakkında bilgi verdi. Ödüllerin verilmesi ve sergi açılışının ardından tören sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Taşköprü Taşköprü Fen Lisesi

Kaynak:https://taskoprufen.meb.k12.tr/icerikler/taskopru-fen-lisesi-ilimizi-ankarada-temsil-etti_2649940.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)