Sosyal Etkinliklerimiz İlçemizde Ses Getirdi

Kalite Takip Sistemi Değerler Eğitimi, Bilim, Spor ve Sanat Alanı Nisan – Mayıs faaliyeti olarak öğrencilerin toplumsal sorunlara karşı duyarlı, sorun çözen, çalışma becerileri gelişmiş bireyler olarak yetişmeleri için okulumuzda birçok toplum hizmeti çalışması gerçekleştirildi.  Öğrencimizin yeteneklerinin keşfedilmesine imkân veren akademik, mesleki, sportif, bilimsel ve sanatsal alanlardan ilgi duydukları alana yönelik sosyal-kültürel etkinlikler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikler ve kapsamı aşağıda sıralanmıştır.

Spor alanında gerçekleştirilen faaliyetler: "Bağımlılığın Her Türlüsüne Karşı Mücadele Yürüyüşü" ve kapalı spor salonumuzda ilçemiz halkının yoğun ilgi gösterdiği "Futsal ve Voleybol Turnuvaları".

Akademik alanda gerçekleştirilen ekinlikler: İlçe kütüphanesine ziyaret, kitap okuma farkındalığını arttırmaya yönelik ilçemizin çeşitli noktalarında "Kitap Kurdu" etkinliği ve ilçe geneli çeşitli yarışmalar.

Değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler: Öğrenci- öğretmen – veli ve ilçenin önde gelenleri ile iftar buluşmaları, teravih buluşmaları, yazar buluşması, belirli gün ve haftalar kapsamında programlar ve öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak amacıyla bahçemizde oluşturulan hayvan besleme alanı.

Bilim alanında yapılan çalışmalar: Okulumuz bahçesinde fidan dikimi, Covid-19 salgını ve aşılama sürecinde emeği geçen çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür etme amacıyla öğrencilerimizce hazırlanan ve ilçemiz hastanesine asılan pano.  

Yukarıda sıralanan pek çok etkinlik gerçekleştirildi ve müdürlüğümüz tarafından yürütüldü. Toplum hizmetine katılanlar belgeleri ile birlikte e-okul sistemine işlendi; yıl boyu yapılan faaliyet ve yarışmalarda görev alan öğrencilerin kayıtları tutuldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Azdavay Azdavay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)