Plevne Ortaokulu'na Ulusal Ödüller

Plevne Ortaokulu, öğretmen ve öğrencilerinin yürüttüğü eTwinning projeleriyle büyük bir başarı elde etti. Matematik öğretmeni Feridun Yüksel'in kuruculuğunu yaptığı "Yanlış AnlaMA / MISconception" ve "Do We Know Our Historical And Natural Beauties" projeleri, Matematik öğretmeni Fatma Sevilir'in rehberliğinde yürütülen "draMath" projesi ve Fen Bilimleri öğretmeni Nihan Laçin Özdinç'in rehberliğinde yürütülen "Hobi Bahçem" projesi, Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

 

Matematik öğretmeni Feridun Yüksel, öğrencilere matematiksel kavramları daha iyi anlamalarını sağlamak amacıyla geliştirdiği "Yanlış AnlaMA / MISconception" projesinde öğrencilere interaktif ve eğlenceli yöntemlerle matematik öğrenme fırsatı sundu. Aynı zamanda, "Do We Know Our Historical And Natural Beauties" projesiyle öğrencilere tarih ve doğa güzelliklerini keşfetme imkanı tanıdı.

 

Matematik öğretmeni Fatma Sevilir'in önderliğinde gerçekleştirilen "draMath" projesi, öğrencilere drama ile matematik arasındaki bağlantıyı kurma ve soyut matematik kavramlarını daha iyi anlama fırsatı verdi. Fen Bilimleri öğretmeni Nihan Laçin Özdinç'in rehberliğindeki "Hobi Bahçem" projesi ise öğrencilere uygulamalı deneyim kazandırarak toprağı verimli hale getirme çalışmaları yapıldı.

 

Bu başarılar, Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Okul yönetimi, öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederek, eTwinning projeleri aracılığıyla elde edilen bu değerli başarıların eğitimdeki kaliteyi artırmaya devam edeceğine inanıyor.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Lapseki Plevne Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)