Okuyorum - Yazıyorum Projesi İl Paneli Gerçekleştirildi

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okuyorum-Yazıyorum Projesi kapsamında okulumuzun koordinatörlüğünde Kastamonu Fen Lisesi, Taşköprü Fen Lisesi ve Tosya Fen Lisesinin katılımlarıyla "KUTADGU BİLİG OKUMALARI İL PANELİ "  Kastamonu Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Başkanlığını Doç. Dr. Kaan YILMAZ'ın yaptığı panele İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ, Şube Müdürümüz Sayın Mücahit KILINÇ, Kastamonu Üniversitesinin Değerli Akademisyenleri, Okul Müdürlerimiz ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan  panel programı, konuşmacı öğrencilerin bildiri sunumları ve panel başkanının değerlendirmeleri ile devam etti. 11. sınıf öğrencimiz Mehmet Emin KAYMAKÇI, danışmanlığını Edebiyat Öğretmenimiz Mehmet UYSAL'ın yaptığı " Kutadgu Bilig ve Siyasetname'de Hükümdarın Sahip Olması Tavsiye Edilen Ortak Ahlakî Vasıflar" başlıklı bildirisinin sunumunu gerçekleştirdi. 

 

Panel, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ'ün katılımcılara belge takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Panelin hazırlanmasında emeği geçen okul idaremize, öğretmen ve öğrencilerimize, paydaş okullarımıza teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Merkez Prof. Dr. Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)