Okulumuz Öğrencileri İtalya’da Bizi Temsil Etti

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İTALYA’DA BİZİ TEMSİL ETTİ

           

            Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Erasmus+ akreditasyonları kapsamında 21-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen, Erasmus+ İtalya programında okulumuz 11. Sınıf öğrencilerinden Defne Bakır, Melisa Kaya, Esma Nur Yaka, Öykü Fakı ve Mehmet Emin Kaymakcı; danışman öğretmenleri Arife Kibaroğlu’yla birlikte İtalya’nın Pescara şehrine gözlemci olarak gitmiştir.

           

           Program kapsamında İtalya’nın Pescara şehrinde bulunan “Istituto Tecnico Commerciale e per Geometri Camillo Cavour” ve “Istituto Professionale di Stato per l'Industria e l'Artigianato” teknik liseleri ziyaret edilmiş olup öğrencilerimiz bu liselerde inceleme ve gözlemlerde bulunmuştur. Ayrıca öğrencilerimiz bu okullardaki derslere katılmış ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ülkemizi, şehrimizi, okulumuzu tanıtan sunumlar gerçekleştirmişlerdir.

        Program sayesinde öğrencilerimiz, Pescara’nın yanı sıra İtalya’nın başkenti olan Roma’yı da inceleme fırsatı bulmuşlardır. Programa ilimizi temsilen okulumuz öğrencilerinin yanında Kastamonu Fen Lisesi ve Tosya Fen Lisesinden öğretmen ve öğrencilerde katılmışlardır.

            Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Merkez Prof. Dr. Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)