Okulumuz Litvanya'da We Are Ready For Digital World

 

 

06 - 10 ARALIK 2021

 

SIAULIAI/ LİTVANYA

 

 Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ERASMUS+ projelerinden biri olan Dijital Dünya için hazırız(  We are ready for Digital World)  projesi öğretmen hareketliliği 06-10 Aralık  2021 tarihleri arasında Litvanya'nın Siauliai kentinde gerçekleşti

Türkiye, İspanya, Yunanistan  ve Makedonya ve Litvanay'nın ortaklığıyla yürütülen bu projede özellikle pandemi döneminde hayatımıza katkısı oldukça fazla olan dijital eğitim platformları hakkında sunumlar ve çalışmalar yapıldı. Bunun yanı sıra Litvanya ve diğer ortak ülkelerde pandemi sürecini nasıl geçirdiği hakkında bilgiler verildi. Ev sahibi okulda ilk gün tanışma aktiviteleri, okul tanıtımları ve pandemi döneminde kullanılan online platformların tanıtımı yapıldı. Tanışma ve tanıtımlardan sonra,  STEM/ Coding ve Web 2.0 Tool hakkında genel bilgiler verildi. İkinci günde iseWeb 2.0 araçları oluşturma, image , Audio ve araçların yapımı hakkında çalıştay yapıldı. Sonrasında ekip olarak Vilnius merkezde buluna tarihi ve kültürel yerlere gezi yaptık. Üçüncü günde ise yine Web 2.0 araçlarının fen dersinde basit anlamda kullanımını gözlemledik ve ardından ortaklarla beraber Çikolata Müzesine ziyarette bulunduk. Dördüncü gün Siauliai'nin merkezinde bulunan tüm tarihi ve kültürel yerlerin grup olarak tadını çıkarttık. Beşinci ve son günde sertifika töreni ve veda gecesi yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Proje koordinatörü Müdür Yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni Mustafa YAPICI liderliğinde Siauliai 'ya yapılan proje hareketliliğine, Okul Müdürü Yılmaz GÜNEY, Müdür Yardımcısı Fatih ÜNLÜ  VE Matematik Öğretmeni Kadir ÖZKAYA  katıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Kepez Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)