Okulumuz 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Töreninde İlk Mezunlarını Verdi.

Karnelerin dağıtılmasının ardından,  onur belgesi ve  üstün başarı belgesi alan öğrencilerimiz tebrik edildi ve öğrencilerimizle birlikte fotoğraf çekildi.  Tören okul 1.’si  Kadriye ŞİŞMANOĞLU’nun  yaş kütüğüne1.lik künyesini çakması ile sona erdi.

Karnelerin dağıtılmasının ardından,  onur belgesi ve  üstün başarı belgesi alan öğrencilerimiz tebrik edildi ve öğrencilerimizle birlikte fotoğraf çekildi.  

Okul Müdürü Kemalettin ÖNER konuşmasında mutlu,huzurlu , başarılı disiplinli ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek öğrencilerini kutladı ve öğrencilere başarılarının devamını diledi. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.

Okulumuzdan ayrılacak olan  Kimya öğretmeni Sait İDRİSOĞLU´na ve Rehber öğretmen Şahabetten KARABEYOĞLU´na Plaket takdimi yapıldı.

Mezun öğrencilerimizden Şeyma ÇAKAR arkadaşları adına veda konuşması yaptı. Ardından ilçemizde yapılan “Doğruluk” konulu Afiş- Anı  yarışmalarında derece alan Şeyma KÖSEBEY ve  Ayşe Sena BİLGİN’e ödülleri verildi. 

Tören okul 1.’si  Kadriye ŞİŞMANOĞLU’nun  yaş kütüğüne1.lik künyesini çakması ile sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Taşköprü Taşköprü Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)