Okulumuz "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" Programıyla Açıldı

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde okulumuzda İlköğretim Haftası ve 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

 

 

 

 

 

Etkinlikler kapsamında önce 15 Temmuz şehitleri ve tüm aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Okulumuz müzik öğretmeni EBRU YEKEBAĞCI’nın yönetiminde okunan İstiklal Marşı’nın ardından Türkçe öğretmeni TAYYAR KIRIŞTI açılış konuşmasını yaptı.Ardından Okul müdürümüz Sayın  ŞÜKRÜ DEMİRCİ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.2016-2017 Eğitim Öğretim yılının öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını ve başarı dolu  bir yılın geçmesini diledi.

 5. Sınıf öğrencilerimizden GÖKALP ÖZDEMİR “15 Temmuz Şehitleri”adlı şiiri,7. Sınıf öğrencilerimizden SAMET UÇAR “Bayrak” adlı şiiri ,8. Sınıf öğrencilerimizden ZEYNEP SUDE BUTUROĞLU “15 Temmuz Marşı”adlı şiiri ve 6. Sınıf öğrencilerimizden NİSA NUR YILMAZ “Şehit Bacı Destanı”adlı şiiri okudular.

 Sınıflarına giren öğrencilere de ´15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz Anısına´ adlı broşür dağıtıldı, ilk ders olarak öğrencilere okutuldu."15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konusu tüm sınıf ve şubelerde ilk ders saatinde öğrencilere anlatıldı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kastamonu Merkez Şehit Şerife Bacı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)