Okul Müdürü Mehmet Onurkan´ın Göreve Başlama Mesajı

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Veliler, Sevgili Öğrencilerim!

 05.12.2014 tarihi itibariyle Kaman Melikşah Ortaokulu’nda göreve başlamış bulunmaktayım. Şahsıma verilen bu görevin onurunu taşırken insan yetiştirmenin büyük sorumluluğunu da yüklendiğimin bilincindeyim.
Bu görev; benim için yeni bir heyecan ve yeni yeni hizmetler anlamına gelmektedir. Görevimi yaparken en büyük dayanağım  sizlerin  desteği olacaktır. Kurum kültürü oluşmuş bir okulda, karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimizin başarısı ve geleceği için güzel çalışmalar ortaya koyacağımıza, yoğun bir gayretle ve ekip ruhu içerisinde hareket edeceğimize inancım tamdır.

Değerli öğretmen arkadaşlarım;

Yarınımızı emanet edeceğimiz ve Geleceğimizin teminatı olan  öğrencilerimizin yetiştirilmesindeki en önemli ve zor görevi siz değerli öğretmen arkadaşlarım üstlenmektesiniz. Bu kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olarak yer alacağımı bilmenizi istiyorum.

Sevgili  öğrenciler, 

Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize, çok çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görev ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize inanmaktayım.

Değerli veliler;

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Kaman Melikşah Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)