Okul Kıyafetlerimiz Değişti.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere öğrencilerimizin okul kıyafetleri velilerin yüzde % 86’dan fazlasının muvafakati alınarak anket sonuçlarına göre belirlenmiştir. 1.Sınıflar zorunlu, diğer sınıflar isteğe bağlı olarak yeni kıyafete kademeli olarak geçiş sağlanacaktır.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere öğrencilerimizin okul kıyafetleri velilerin yüzde % 86’dan fazlasının muvafakati alınarak anket sonuçlarına göre belirlenmiştir.

Okulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için öğrenci okul kılık kıyafetleri ile ilgili okulumuz öğrenci velilerine yapılan anket sonuçlarına göre, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu´muzun 10.11.2014 tarihinde aldığı karar doğrultusunda okul kıyafetlerine geçilmesi uygundur.

Öğrenci Kıyafetlerimiz:

Üst: Okul logolu, turkuaz renkli lakost kumaştan üretilmiş kol uçları ve yaka çevresi lacivert ve bej çizgiler bulunmaktadır.

Alt: Bej renkli öğrencilerimizin rahat kullanabileceği kanvas kumaştır. Kız öğrencilerimiz için etek, erkek öğrencilerimiz için pantolondur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih Akşemsettin İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)