"Okul Kariyer Günleri ve Lgs Sürecinde Lise Tanıtımı" Programlarımıza Devam Ediyoruz.

Fatih Ortaokulu Müdürlüğü'nün "Okul Kariyer Günleri ve  LGS Sürecinde Lise Tanıtımı" programına daveti üzerine okul müdürümüz, elektrik elektronik teknolojisi alanı şefimiz ve projeler koordinatörümüz sekizinci sınıf öğrencilerine mesleki teknik eğitim ve okulumuzu tanıtmıştır. 

Okulumuzun tarihçesini ve mesleki eğitimin dünyadaki örneklerini, ülkemizdeki uygulamalarını, ülkemiz için mesleki eğitimin önemini anlatan okul müdürümüz Halil Kurt  kız öğrencilerimizin de mesleki ve teknik eğitim içerisinde yer almalarının gerekliliğinden bahsetmiştir. 

Okulumuz elektrik elektronik teknolojisi alanı şefi Mesut Günhan öğrencilere yaptığı sunumda okulumuz da eğitim verilen alanlar, işletmelerde gerçekleştirilen staj süreçleri ve tercih süreçleri hakkında bilgi vermiştir.

Projeler koordinatörü Engin Eroğlu ise geçmiş yıllarda yapılan Erasmus+ proje hareketlilikleri ve yeni akreditasyon kapsamında 2027 yılına kadar yapılacak olan Erasmus+ fırsatları hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Davetlerinden ve misafirperverliklerinden ötürü  Fatih Ortaokulu Müdürü Serdar Onur'a ve okul idarecilerine teşekkür ediyor, sekizinci sınıf öğrencilerimize LGS'de başarılar diliyoruz .

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)