Kütahya / Merkez Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://kutahyamtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKaliteli eğitimi ile öz güveni sağlam, ideallerini gerçekleştirebilen öğrenciler yetiştiren, uluslararasılaşmış, model, lider ve tercih edilebilir okul olmak.
MisyonMesleki Eğitimdeki köklü geçmişi ile sanayinin gelişmesinde öncü olabilecek, İlimizin ve Ülkemizin ihtiyacı olan değerlere sahip, uluslararasılaşmış örnek bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz Uluslararası Akreditasyon belgesine sahip Ülkemiz genelinde mesleki eğitim veren kurumlar arasında 2. sırada sahip olmuştur. Ülkemizde bu belgeye sahip 10 okul/kurum vardır.
Telefon0274 2236268
Faks0274 2234071
AdresYILDIRIM BEYAZIT MAH. 43 EVLER CAD. NO 20 MERKEZ / KÜTAHYA
İnternet Sitesihttps://kutahyamtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz valilik meydanından (vazo) istasyona giden Abdurrahman Kara Bulvarı üzerindedir. Okulumuzun bulunduğu mevkide Kılıçaslan Anadolu Lisesi, Devlet Hatun MTAL, Cumhuriyet Ortaokulu ve Kütahya Kız AİHL vardır.
UlaşımOkulumuz il merkezinde olup, Valilik, Sevgi Yolu Girişi ve Vazonun bulunduğu meydana yaklaşık 250 metredir. İl milli eğitim müdürlüğü ile karşı karşıyadır.Okulumuz merkezde olduğu için saat kulesi altındaki duraklardan her yere belediye otobüsü vardır. Şehir merkezinin her noktasına eşit mesafede olup ulaşım sorunu yoktur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezinde olup, Valilik, Sevgi Yolu Girişi ve Vazonun bulunduğu meydana yaklaşık 250 metredir. İl milli eğitim müdürlüğü ile karşı karşıyadır.
Servis BilgisiServis hizmeti kullanılmamaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuzun kontenjanı 204 öğrencidir
Ders Saatleri08:20 - 17:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer / Doğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzun bünyesinde Kapalı spor salonu binamız bulunmaktadır ve tüm branşlarda sportif etkinlikler 3 beden eğitimi öğretmenimizin nezdinde yapılmaktadır. Örneğin badminton, dart, futbol, voleybol, basketbol, bocce, boks, güreş, halter vb. bireysel ve takım sporlarında faaliyetler yürütülmektedir. Özellikle bireysel sporlarda Türkiye dereceleri mevcuttur.
Bilimsel EtkinliklerTübitak, e-twining, Teknofest´e projeler yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı81
  • Öğrenci Sayısı687
  • Derslik Sayısı28
  • Atölye Sayısı20
Kaynak:https://kutahyamtal.meb.k12.tr/43/01/178595/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)