Öğretmene Değer Hayata Değer Sempozyumu

11 Nisan 2019 tarihinde, Gelişim Üniversitesi kampüsünde Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Öğretmene Değer Hayata Değer´´ sempozyumuna katıldık. 

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği sempozyum saat 09.00-17.00 arasında gerçekleştirildi ve sempozyuma 7 öğretmenimiz katıldı. Gelişim Üniversitesi kampüsünde, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Öğretmene Değer Hayata Değer´´ sempozyumuna çeşitli üniversitelerden akademisyenler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 vizyonu kapsamında; öğretmenlerin mesleki gelişimlerine, eğitim alanında karşılaşılan sorunların tespiti ve çözüm önerileri geliştirmelerine destek olmak amacıyla Avcılar Kaymakamlığımız ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliği çerçevesinde Türkiye çapında alanında uzman ve akademisyenlerin sunumlarının bulunduğu sempozyuma Ambarlı İlkokulu olarak katılım sağladık. Okul müdürümüz OSman YILDIRIM´ın da hazır bulunduğu sempozyum oldukça verimli geçti.

Bu sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

 

Etkinlikten Fotoğraflar

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Avcılar Ambarlı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)