İstanbul / Avcılar Ambarlı İlkokulu

Telefon:0 212 591 10 25 Adres:Ambarlı Mh. Cumhuriyet Cd. No 25 Avcılar/İSTANBUL Kurum EPosta 727559meb.k12.tr Web Sitesi:https://ambarli.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Avcılar Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Avcılar İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Avcılar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ambarli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz; Öğrencilerimizi; Milli Eğitim temel ilke ve amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendilerine, ailelerine ve topluma olumlu katkılar sağlayan; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü paylaşmayı bilen dürüst erdemli iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kurumuz.
Misyonİstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve daha mükemmele ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda bulunan öğrencilerimiz, çalışan öğretmen ve personelimiz, Ambarlı İlkokulunda olmaktan büyük gurur duysun. Okulumuzdan, araştıran, kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş değerlere saygılı, olumlu kişilik özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi ve en iyi olsun.
Telefon0 212 591 10 25
AdresAmbarlı Mh. Cumhuriyet Cd. No 25 Avcılar/İSTANBUL Kurum EPosta 727559meb.k12.tr
İnternet Sitesihttps://ambarli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAmbarlı Mh.Cumhuriyet Cad. No:23 Avcılar/İSTANBUL
UlaşımMerkez OkulDolmuş, Otobüs, Metrobüs..
Merkezden UzaklıkMerkez Okul
Ders Saatleri09:00-14:30
Isınma TürüKalorifer, Doğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerGeleneksel Çocuk Oyunları etkinlikleri
İfet Etkinlikleri
Futbol,voleybol müsabakaları
  • Öğretmen Sayısı68
  • Öğrenci Sayısı1755
  • Derslik Sayısı47
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://ambarli.meb.k12.tr/34/26/382484/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)