Öğrenme Şenliği

22-23 Mayıs tarihlerinde Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi´nde gerçekleştirdiğimiz yılsonu sergisine bu yıl yeni bir boyut kazandırarak ilimizin en kapsamlı Öğrenme Şenliği’ni gerçekleştirdik.

 2017-2018 eğitim öğretim yılında 116 farklı alanda yaklaşık 425 kurs açan ve 2429’u erkek, 5568’i kadın olmak üzere toplam 7997 kişiye eğitim veren Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi başarılı bir dönemi, açmış olduğu Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği ile taçlandırdı.

Merkez binadaki kurslara ait ürünlerin yer aldığı, Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz’un eşleri Hanımefendi Şengül Yavuz, Akçaabat Kaymakamımız Dr. Soner Şenel ve eşleri Hanımefendi Hatice Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Sebahattin Yazıcı, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu ve birçok okul ve kurum müdürünün katıldığı sergiye çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

İki gün boyunca ziyarete açık olan Yılsonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği’nde taş bebek yapımı, kazaziye örücülüğü, hasır bilezik örücülüğü, kemençe yapımı, pasta süsleme ve yağlı boya resim başta olmak üzere birçok alanda canlı performanslar sergilendi.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi tarafından bu eğitim öğretim yılı içinde Özel Eğitim gerektiren bireylere yönelik açılan 3 kursa katılan özel eğitim kursiyerlerinin ürettiği ürünler de katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Akçaabat Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)