Öğrencilerimizden “plastik Kirliliği İle Mücadele” Temalı Sergi
Giresun’un Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çevre Haftası etkinliklerine okulumuz da anlamlı bir katkıda bulundu. Öğrencilerimiz okul Müdürümüz Muhammet ÖZDEMİR, öğretmenlerimiz Gürhan YURT ve Hüsnü KILINÇ rehberliğinde çevre bilincini artırmak ve plastik kullanımının zararlarına dikkat çekmek amacıyla “Plastik Kirliliği ile Mücadele” temalı bir sergi gerçekleştirdi.
Sergide, plastik atıklardan oluşturulan çeşitli sanat eserleri ve geri dönüşüm malzemeleriyle hazırlanan ürünler yer aldı. Öğrencilerimiz hem yaratıcılıklarını ortaya koydu hem de geri dönüşümün önemini vurguladı. Etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü ve çevre konusunda farkındalık yaratmayı başardı.
Çevre dostu bireyler yetiştirme hedefiyle çalışmalarını sürdüren okulumuz, bu tür etkinliklerle doğaya karşı sorumluluk bilincini öğrencilerine aşılamaya devam ediyor.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.




















