Minik Tasarımcılardan Büyük Hayaller: 3. Sınıf Öğrencileri Yapay Çevre Sergisi Düzenledi

Okulumuzun 3. sınıf öğrencileri, Hayat Bilgisi dersinde işlenen “Yapay Çevre” konusunu yaratıcılıkla buluşturarak kendi yapay çevre modellerini tasarladı. Karton, geri dönüştürülebilir malzemeler, renkli kağıtlar ve çeşitli el işi materyalleriyle hazırlanan çalışmalar, sınıf içinde düzenlenen sergide beğeniye sunuldu.

 

Öğrenciler; parklar, yollar, köprüler, alışveriş merkezleri, binalar gibi yapay çevre öğelerini kendi bakış açılarına göre modelledi. Bu etkinlik sayesinde hem öğrendiklerini pekiştirdiler hem de el becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

 

Sergi boyunca öğrenciler, arkadaşlarının çalışmalarını da inceleyerek birbirlerinden ilham aldı. Etkinlik, hem eğlenceli hem de öğretici bir atmosfer yarattı.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Giresun Keşap Cumhuriyet İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)