Mayıs Ayı Pyk Toplantısı Yapıldı
Mayıs ayı protokol yürütme kurulu toplantısı AK parti Kütahya Milletvekili Mehmet DEMİR'in katılımı ile okulumuzda gerçekleştirildi.
Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik KÜÇÜKKAĞNICI, Şube Müdürü Murat ŞAHİN, TSO Başkanı Davut EFE, TSO Temsilcisi Muhittin UZ, Okul Müdürümüz Harun ALPARSLAN ve iş insanları Mehmet SÖZER ile İbrahim AKPINAR katıldı.
Gündemde Mesleki Ortaokul'un devam eden inşaat süreci, zanaat atölyelerinin planlanması ve atölye fiziki ortamlarının iyileştirilmesi yer aldı. Toplantı mesleki eğitime katkı sunacak somut adımların kararlılıkla atılacağını vurgulayan değerlendirmelerle sona erdi.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kütahya Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kütahya Okulları, Kütahya Tavşanlı Okulları, Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Kütahya Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri
Yayın Tarihi: 27.05.2025




















