Körfez Fen’in 500’e Giren 5 Öğrencisine Gram Altın (Özgür Kocaeli Gazetesi - 09 Nisan 2013)

YGS’de ilk 500 içinde yer alan Körfez Fen Lisesi’nin 5 öğrencisine okulda düzenlenen törenle “Gram altın” hediye edildi.

375 öğrenin öğrenim gördüğü Alikahya Mahallesi´nde bulunan Körfez Fen Lisesi´nin açıklanan LYS sonuçlarına göre, öğrencilerin tamamı başarılı oldu. Beş öğrenci ise ilk 500’de yer aldı.

Kocaeli Şampiyonu ve Türkiye 6 ncısı olan Umut Günay, Türkiye 219 ncusu olan Hüseyin Emre Dağdeviren, Türkiye 294 ncüsü Gökçen Tatlı, Türkiye 303 ncüsü Tuğba Güllü ile Türkiye 306 ncısı olan Bora Cabak´a okul yönetimi tarafından plaket ve gram altın hediye edildi. Okulda düzenlenen törene İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Kazım Kurtoğlu, Aydın Ceylan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Körfez Fen Lisesi Müdürü Mesut Tekin, Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Biçer ile öğrenciler de katıldı. Okul bahçesinde yapılan törende tüm öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı. bir anlamda hepsi YGS’de ilk etabı aşmanın kutlamasını yaptı.

09.04.2013 Salı

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit Kocaeli Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)