Kocaeli / İzmit Kocaeli Fen Lisesi

Telefon:0 262 319 04 41 Adres:Karadenizliler Mah. Çarşıbaşı Cad. Eyüp Sultan Sok. No.10 Alikahya İZMİT / KOCAELİ Web Sitesi:https://kocaelifenlisesi.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli İzmit Okulları, Kocaeli Fen Liseleri, Kocaeli İzmit Fen Liseleri, Fen Lisesi Haberleri, Kocaeli Fen Lisesi Haberleri, Kocaeli İzmit Fen Lisesi Haberleri
Kaynak:https://kocaelifenlisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, kendi öğrenmesi için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış olan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştırma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, özgür düşünceye önem veren, bölgemizde lider, ülkemizdeki teknolojik gelişmelere önderlik edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştirmektir.
MisyonAtatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş kaliteli insanlar yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle bizler, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen karakterli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Telefon0 262 319 04 41
Faks(262) 319 4627
AdresKaradenizliler Mah. Çarşıbaşı Cad. Eyüp Sultan Sok. No.10 Alikahya İZMİT / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://kocaelifenlisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaradenizliler Mah. Çarşıbaşı Cad. Eyüp Sultan Sok. No:10 Alikahya İZMİT / KOCAELİ
Kocaeli Fen Lisesi: Kandıra yolu üzerinde, İzaydaş yoluna sapınca Kadın Doğum Hastanesi karşısında bulunmaktadır.
UlaşımMerkeze uzaklık 5 kmİzmit Halkevi ve Orduevi duraklarından 268 numaralı İZAYDAŞ yönüne giden belediye ve halk otobüsleriyle, 26 ve 27 numaralı yeşil otobüslerle doğrudan, ayrıca tramvay ile otogara gelip oradan aktarmalı (ücretsiz) 26 ve 27 numaralı yeşil otobüslerle okulumuza gelebilirsiniz.
Merkezden UzaklıkMerkeze uzaklık 5 km
Servis BilgisiServis mevcuttur.
Kontenjan Bilgileri120 (Her yıl LGS puanı ile 30 öğrenci mevcutlu 4 şube alınmaktadır.)
Ders Saatleri08.30-15.50
Yabancı DilİNGİLİZCE, ALMANCA (İKİNCİ YABANCI DİL)
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, futsal, kız-erkek voleybol, basketbol, oryantring, satranç ve okçuluk takımlarımız çalışmalarına devam etmektedir.
Bilimsel EtkinliklerHer yıl TÜBİTAK işbirliği ile Bilim Fuarı düzenlemekteyiz. Yine TÜBİTAK Matematik Olimpiyat Takımı ve Kanguru Matematik Sınavına iştirak etmekteyiz.
ProjelerTÜBİTAK ile imzalanan protokol gereği STEM Eğitim çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca KOÜ ile işbirliği yapılarak çeşitli bilimsel çalışmalara ve ziyaretlere yer verilmektedir.
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı478
  • Derslik Sayısı17
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı3
Kaynak:https://kocaelifenlisesi.meb.k12.tr/41/01/970638/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)