Kayseri / Melikgazi Hasan Nuriye Ünlen Ortaokulu

Telefon:0 352 294 2931 Adres:Tavlusun Mah.Hasan Ünlen Cad.İmam Süleyman sok.Melikgazi KAYSERİ Web Sitesi:https://hasannuriyeunlenortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Melikgazi Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Melikgazi Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hasannuriyeunlenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurumumuzda; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vermek.
MisyonBizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
BaşarılarOkulumuz 2008 yılında MEB ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen "Temiz Okul,Sağlıklı Okul Projesi" kapsamında "Beyaz BAYRAK" almıştır.

Ayrıca,Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu "En Güzel Bahçe Düzenlemesi Yarışması" kapsamında ikincilik almıştır. İl Çevre Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu "Yeşil Okullar Yarışması"nda üçüncülük ödülü almıştır.

1999/2000 Eğitim Öğretim Yılı´nda İl düzeyinde düzenlenen Satranç Turnuvası´nda İl üçüncülüğü kazanan okulumuzda halen bu faaliyetler yürütülmektedir.Buna benzer birçok başarıları olan okulumuzun en güncel başarısı 17 Mart 2010 Çarşamba Günü ilçemiz genelinde düzenlenen "İstiklal Marşı´nı Ezbere En Güzel Okuma Yarışması"nda okulumuz anasınıfı öğrencisi Sultan Yade YILMAZ, İLÇE BİRİNCİLİĞİ kazanmıştır.Ayrıca her yıl mezun olan öğrencilerimizin yaklaşık yarısı Anadolu Lisesi Türü üst kurumlara SBS Sınavıyla yerleşme başarısını göstermektedir.
Telefon0 352 294 2931
Faks0 352 294 2931
AdresTavlusun Mah.Hasan Ünlen Cad.İmam Süleyman sok.Melikgazi KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://hasannuriyeunlenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTavlusun Mahallesi Hasan Ünlen Caddesi İmam Süleyman Sok no:36 Melikgazi KAYSERİ
Ulaşım10 kmBüyükşehir belediye otobüsleriyle.
Merkezden Uzaklık10 km
Ders Saatleri08.30
16:10
Isınma TürüMerkezi kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı111
  • Derslik Sayısı15
Kaynak:https://hasannuriyeunlenortaokulu.meb.k12.tr/38/14/717705/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)