Kastamonu / Taşköprü Ersil İlkokulu

Telefon:03664224220 Adres:ERSİL KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ ERSIL KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 77 TAŞKÖPRÜ / KASTAMONU Web Sitesi:https://ersililkokulu.meb.k12.tr Kastamonu Okulları, Kastamonu Taşköprü Okulları, Kastamonu İlkokulları, Kastamonu Taşköprü İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kastamonu İlkokul Haberleri, Kastamonu Taşköprü İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonErsil İlkokulu 1958 yılında köyde bulunanlara eğitim-öğretim vermek amacıyla bir eğitmen öncülüğünde yerel imkanlarla kurulmuştur. Çok sayıda olmamakla birlikte okulumuzdan mezun olmuş olup il merkezinde ve değişik illerde kamu hizmeti yapanlar vardır. Kurumun 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Ersil İlköğretim Okulu olan adı Ersil İlkokulu olarak değiştirilmiştir. Okul, 2019-2020 yılında 1 öğretmen ve 10 öğrenci ile eğitime devam etmektedir.
MisyonÜlkemizin geleceğinden sorumlu kurumlardan biri olan eğitim kurumlarında çağdaş medeniyetin ortağı bireyler yetiştirmek, yaşanabilir bir çevre oluşturmaya katkıda bulunmak, egitimde insani değerleri ön planda tutmak, eğitimde demokrasi kültürü olan kararlara katılımı sağlamak, paydaşları bilgi ve kültüründen faydalandırmak, yapılacak olan faaliyetlerin planlı bir şekilde yürütülmesini sağlamak, verimliliği arttırmak, sürekli gelişim sağlamak için insanı kendisini gerçekleştirmesinin önündeki engellerin kaldırılması gerekmektedir.

Okullarda bu anlamda yapılacak olan TKY çalışmaları önem kazanmıştır. Gelişmenin sürekli olması bireyin kalitesinin yükseltilmesiyle olmaktadır. Okullarımızda yapılan öz değerlendirme çalışmaları bu anlamda iyileştirmeye açık alanların tespit edilmesi ve sürekli gelişmenin önünü açmaktadır.

Okullarımızda yürütülen toplam kalite yönetimi çalışmaları yöneticilerimizin desteği olursa daha hızlı bir ivme kazanarak uygulama alanı bulacaktır. Çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkılması, hedeflerin gerçekleştirilmesiyle olacaktır. Ersil İlkokulu Stratejik Planı 2019-2023’de belirtilen amaç ve hedeflere ulaşmamızın, okulumuzun gelişme ve kurumsallaşma süreçlerine önemli katkılar sağlayacağına inanmaktayız. Bu bağlamda stratejik planın hazırlanmasında katılımcı bir yöntem uygulanmış ve her bir yıllık uygulama için gelişim planı hazırlanması öngörülmüştür. Planın hazırlanmasında emeği geçen Strateji Yönetim Ekibi’ne, öğretmen, ögrenci ve velilerimize teşekkür ederim.

Okul Müdürü
Telefon03664224220
AdresERSİL KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ ERSIL KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 77 TAŞKÖPRÜ / KASTAMONU
İnternet Sitesihttps://ersililkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
UlaşımOKULUMUZ İL MERKEZİNE 30 Km İLÇE MERKEZİNE 25 Km UZAKLIKTADIR.OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ ÇOĞUNLUKLA KASTAMONU MERKEZDE OTURMAKTADIR. ULAŞIM KASTAMONU MERKEZDEN ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR. KASTAMONU MERKEZDEN GELİNDİĞİNDE YOLUN 22 Km´si DUBLE YOL, GERİ KALAN 8 Km´si ASFALT KÖY YOLUDUR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İL MERKEZİNE 30 Km İLÇE MERKEZİNE 25 Km UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08.40-14.30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüSOBALI
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerOKULUMUZDA ÜNİVERSİTE DESTEKLİ TOPLUMA HİZMET ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR. ANA SINIFIMIZ VE ÇOCUK PARKIMIZ YENİLENMİŞTİR
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı10
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://ersililkokulu.meb.k12.tr/37/13/722286/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)