Kahramanmaraş / Elbistan Elbistan Bahçelievler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:(0344) 413 15 62 Adres:BAHÇELİEVLER MAH. GÜRBÜZ TURAK CAD. BAHÇELIEVLER KIZ ANADOLU İMAM HATIP LISESI BLOK NO 24/A ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Okulumuza gün içi 252 numaralı (Esentepe-Tepebaşı) otobüs hattı üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okul giriş ve çıkış saatlerinde ek seferlerle ilçe içi her semtten Büyükşehir Belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://bahcelievlerkizanadoluihl.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Elbistan Okulları, Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Liseleri, Kahramanmaraş Elbistan Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Kahramanmaraş Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://bahcelievlerkizanadoluihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ
ÖĞRENCİLERİMİZİ;
Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen.
İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı. Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş. Bilim ve teknolojinin imkânlarından yararlanabilen. Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış. Bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ORTAM ve İMKÂNLARI Sağlayan. Okullar arasında tercih edilen, nitelikli, ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.
MisyonMİSYONUMUZ
Takım gücüyle hedef ve amaçlarına ulaşmak isteyen okulumuz uluslararası eğitim standartlarına uygun bir şekilde gelişmesine devam ederken, bu yapılanma tarzıyla sadece nitelikli bir eğitimi değil, aynı zamanda yarınlarımız olan gençlerimiz için umut verici pek çok gelişmeyi de hedefliyor. Öncelikle kendisi ve çevresiyle barışık, sağduyulu, başkalarının düşünce ve inançlarına saygılı, inançlı, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, gelişen ve değişen teknolojiyi yaşam biçimi haline getirmiş, üretken, bilimsel düşünen, araştıran, irdeleyen, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararlarının sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş, bağımsız ve özgür bireyler olarak toplumda rol almaya hazır, katılımcı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Eğitimde İyi Örnekler Projesi Ödülü
2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Akdeniz Bölgesi Şiir Okuma Birinciliği
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Yarışması Kahramanmaraş Birinciliği ve İkinciliği
2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Kalite Takip Sistemi İl Birinciliğİ
Telefon(0344) 413 15 62
Faks(0344) 413 26 58
AdresBAHÇELİEVLER MAH. GÜRBÜZ TURAK CAD. BAHÇELIEVLER KIZ ANADOLU İMAM HATIP LISESI BLOK NO 24/A ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Okulumuza gün içi 252 numaralı (Esentepe-Tepebaşı) otobüs hattı üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okul giriş ve çıkış saatlerinde ek seferlerle ilçe içi her semtten Büyükşehir Belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://bahcelievlerkizanadoluihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBahçelievler Mah. Gürbüz Turak Cad. No:24/A ELBİSTAN/KAHRAMANMARAŞ
UlaşımOkulumuza gün içi 252 numaralı (Esentepe-Tepebaşı) otobüs hattı üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okul giriş ve çıkış saatlerinde ek seferlerle ilçe içi her semtten Büyükşehir Belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖzel Öğrenci taşıtları ile Öğrenci taşınmaktadır.
Kontenjan Bilgileri170
Ders SaatleriDers Başlama: 8.30
Ders Bitiş: 15.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerMasa Tenisi, Dart, Basketbol Sahası, Voleybol Sahası, badminton
Bilimsel Etkinlikler4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
ProjelerOku-Yorum Projesi, Erdem Projesi
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı435
  • Derslik Sayısı27
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bahcelievlerkizanadoluihl.meb.k12.tr/46/05/760908/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)