İyi Tatiller Geçirmeniz Dileklerimle

Değerli öğrencilerim, amacımız; sadece nitelikli bir eğitimi değil, aynı zamanda yarınlarımız olan gençlerimiz için umut verici pek çok gelişmeyi de hedefliyor. Öncelikle kendisi ve çevresiyle barışık, sağduyulu, başkalarının düşünce ve inançlarına saygılı, inançlı, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, gelişen ve değişen teknolojiyi yaşam biçimi haline getirmiş, üretken, bilimsel düşünen, araştıran, irdeleyen, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararlarının sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş, bağımsız ve özgür bireyler olarak toplumda rol almaya hazır, katılımcı bireyler yetiştirmektir.

Bu amaç doğrultusunda başarı sağlamak için çalışmak kadar dinlenmekte önemlidir. Zamanınızı dinlenme dışında kitap okuyarak, ailenizle hoş vakit geçirerek, arkadaşlarınızla eğlenerek geçirmenizi dilerim. Değerli öğretmen ve sevgili öğrencilerim okulumuzdan güle güle gitmenizi, iki hafta sonrasında ise özleyerek, sağlıkla, huzurla geri dönmenizi Rabbimden niyaz ederim.

Değerli velilerimiz, tatil sürecinde öğrencilerimizin namaz kılma alışkanlığı edinmesi için, sizlere göndermiş olduğumuz "Namaz Takip Çizelge"sini düzenli olarak işlemeniz ve de tatil dönüşünde meslek dersi öğretmenlerine göndermeniz önemle rica olunur.

                                      Ayşegül GÖÇER

                                        Okul MÜdürü

                                                                                                                                                                                                

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Bahçelievler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)