İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün Okulumuza Ziyareti

   2020-2021 eğitim öğretim yılı tüm çalışanlarımızın özverili bir şekilde okulumuzu sterilize etme faaliyetlerinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Yağan okulumuzu ziyarete gelmiş ve başta idaremiz olmak üzere tüm öğretmen ve personelimize tebrik ve teşekkürlerini iletmiştir.

    Sayın İbrahim Yağan pandemi sürecinde eğitim öğretime dair öğretmenlerimizi bilgilendirmiş, aynı zamanda okullara verilen aranın olumsuz yanlarının nasıl giderileceği hakkında bilgiler vermiştir. Okulumuzun genç ve dinamik kadrosunun başarıyı getireceğini sözlerine ekleyen Sayın İbrahim Yağan bu süreçte tüm desteğinin bizlerle olacağını ifade etmiştir.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Yağan bu sürecin sona ermesinde en önemli faktörün temizlik ve hijyen olduğunu ifade ederek okulumuzda yapılan temizlik faaliyetlerini incelemiş ve tebriklerini sunmuştur. Yine aynı şekilde öğrencilerin eğitime hazır hale getirilmesi için alınacak tebdirler hakkında bizleri bilgilendirmiş ve öğrenci velileri ile iletişimi bu süreçte çok iyi korumamız gerektiğini sözlerine eklemiştir.

    Okul müdürümüz Burhan Can bu ziyaretle ilgili "İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün teşrifleri bizleri mutlu etti. Bu süreçte idaremize, öğretmenlerimize ve okulumuza olan ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum."

 

     İdare ve öğretmenlerimize olan güvenini belirten Sayın İbrahim Yağan'a saygı ve teşekkürlerimizi en içten dileklerimizle iletiriz.

 

                                                                                                                                        Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu Müdürlüğü

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Viranşehir Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)