Şanlıurfa / Viranşehir Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu

Telefon:0(414) 511 21 68 Adres:Yenişehir Mah. Anadolu Lisesi Cad. No 4 Viranşehir / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://azizsancaroo.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Viranşehir Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Viranşehir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Viranşehir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://azizsancaroo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonProf. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu olarak hedefimiz, öğrencilerimize birlik ve beraberlik duygusunu aşılamak, onları yetenekleri ve becerileri doğrultusunda bir üst öğretime daha önemlisi hayata hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasa´sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, yardımlaşma bilincinde olan ve işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran bireyler yetiştirmektir.
MisyonTürkiye ve dünya için bilim, teknoloji ve fen alanında çağımızın gerektirdiği sorgulayan yaratıcı düşünen, araştıran ve üreten bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını,bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili,özgüvenli,liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.Ayrıca sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.
Telefon0(414) 511 21 68
AdresYenişehir Mah. Anadolu Lisesi Cad. No 4 Viranşehir / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://azizsancaroo.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe:(0) Merkez İl:(90)
Ders Saatleri08.30-15.25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı201
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://azizsancaroo.meb.k12.tr/63/11/766814/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)