Harezmi Eğitim Modeli His Cümlemiz İçin Afiş ve Slogan Çalışmaları
Harezmi Eğitim Modeli uygulamaları kapsamında, okulumuz sanat atölyesinde belirlediğimiz “Verirsen Okula Zarar Bulamazsın Geleceğinden Yarar” his cümlesi üzerine afiş, poster ve slogan çalışmaları gerçekleştirdik.
Bu yaratıcı etkinlikte öğrencilerimiz, his cümlesinin anlamını görsel ve yazılı ifadelerle zenginleştirerek duygu ve düşüncelerini sanatla buluşturdu. Çalışmalar, öğrencilerimizin sosyal farkındalıklarını artırırken, okulumuzun ortak değerlerini güçlendiren anlamlı bir katkı sağladı.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Ankara Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ankara Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ankara Gölbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Ankara Okulları, Ankara Gölbaşı Okulları, Ankara Anadolu İmam Hatip Liseleri, Ankara Gölbaşı Anadolu İmam Hatip Liseleri
Yayın Tarihi: 14.01.2025




















